Základní recept na koláč
Suroviny
Porce: 10-15
Nutriční hodnoty
Energie | 20 146 kJ / 4 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,79 g |
Tuky | 217,68 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 626,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
ovoce dle fantazie
Recept mám od své kolegyně z práce
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 7. 2014 05:54
magdalenka: nee
5. 7. 2014 21:43
jarda Kadic: Jardo, aha, tak v tom recepte, čo spomínam, bolo vody podstatne viac, ak sa dobre pamätám, tak 1 hrnček. Neviem teraz ten recept nájsť, je tu na topkách. Tých 5 lyžíc by bolo dobré myslím si. Vyskúšam raz tvoj recept.
5. 7. 2014 21:39
tejaja: Terezko,já dávám jen 5 lžic vody,necítím.jí tam,ale příště zkusím to mléko
5. 7. 2014 21:34
Osobne vy som tú vodu nedávala, ale dala by som mlieko. Robila som raz podobný recept s vodou a musím povedať, že nie je to to pravé orechové. Nemalo to tú správnu chuť koláča, stále bolo cítiť, že je tam voda.
5. 7. 2014 20:43
Mám dotaz, nemá byť viac vody ako oleja?
5. 7. 2014 19:20
Maryla337: Marylo, to je recept dobrý i pro začátečníky, kteří neradi váží, ty hrnkový koláče jsou oblíbené, dělám podobně Jinak vítej na Topkách, jsi tu déle, ale já tě vidím poprvé, v sezoně mám dost práce na zahradě, jsme samá návštěva a já nemám moc na Topky čas, tak ať se ti tu líbí
Dávám ti 2.bod
5. 7. 2014 11:24
děkuji vyzkouším
5. 7. 2014 09:34
Já si ho uložím.Já děláme tento:3 vejce,5 lžic vody,150 g cukru rozšleháme.Potom za stálého šlehání přilijeme 3/4 duritky oleje.Přidáme 220 g pol.mouky,1/2 prášku do pečiva.Mám plech 35x34 cm vnitřní rozměr.Nahoru tvaroh, ovoce, žmolenku.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Maková roláda s povidly a mascarpone krémem
Přidáno před 1 hodinou

Fazolová polévka s mrkví a libečkem
Přidáno před 13 hodinami

Čočka na kyselo se smetanou
Přidáno před 15 hodinami

Koka + řez
Přidáno před 23 hodinami

Špagety s kuřecími kousky v italské omáčce
Přidáno 28. 5. 2022 07:27

Sirup z čerstvého bezu
Přidáno 27. 5. 2022 10:15
Právě bylo uvařeno:

Tuňákový salát s avokádem a vejci
uvařil/a NikolaP
před 6 minutami

Medový perník na plech
uvařil/a Miquel
před 49 minutami

Nadýchaná piškotová roláda
uvařil/a Petulice
před 1 hodinou

Křenová omáčka
uvařil/a Rafan1415
před 3 hodinami

Matjesovo vajíčková pomazánka
uvařil/a Ivana64
před 5 hodinami

Vepřové závitky s nivou
uvařil/a kyskamaryska
před 5 hodinami

Pečené vepřové koleno
uvařil/a Jan Nemec
před 11 hodinami

Hamburgerové bulky
uvařil/a Lidiia
před 12 hodinami

Čerstvý krémový sýr
uvařil/a mischelinka
před 12 hodinami

Krevety na česneku a másle
uvařil/a mikbla
před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recept na kolac jak správně třít do pěny jak spravne udelat zmolenku jak udělat správně žmolenku delame zmolenku na kolac
Suroviny: mouka hladká, mouka hrubá, cukr krystal, olej, voda, prášek do pečiva, vejce, máslo, mouka hrubá, cukr
Základní recept na koláč
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WzBJ
8 názorů