Džem z rakytníku
Rakytník je bohatý na různé vitamíny. Připravit z něj můžete výborný džem, jehož atypickou sladkokyselou chuť si zajisté zamilujete. Džem můžeme mazat na chleba, palačinky nebo jím promazat cukroví.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 000,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Džem z rakytníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qyrq
Moje poznámka
Džem z rakytníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qyrq
Nejnovější recepty
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Borůvkové palačinky s kémem
Přidáno před 2 hodinami
Cuketová marmeláda
Přidáno před 15 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 17 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 23 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marmeláda z cukety
janatka před 18 minutami
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 11 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 12 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 13 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 13 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 13 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 14 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 15 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 15 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 16 hodinami
Tématické fráze:
rakytník recepty,
džem s rakytníku recept,
jak se dela dzem z rakltniku,
džem z rakytníku recept,
dzem z rakytniku,
rakytníkové recepty,
rakytníkový džem recept,
rakytník v mrazáku,
rakytník s ananasem,
rakytník do mrazáku,
recept-husty rakytnikovy džem,
rakytník do do mrazáku
Suroviny:
rakytník,
cukr,
želírfix
Komentáře (3)