Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marmeláda z rakytníku/goji

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

17. 10. 2019 19:06

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie16 552 kJ / 3 956 kcal
Bílkoviny112,00 g
Tuky4,00 g
Vláknina104,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 320 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy816,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Musíme bez přestání míchat, dokud máme marmeládu na plotýnce, jinak by se přichytila na dně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaromira18 Jaromira18

19. 10. 2019 14:14

Hambro: Já už mám rakytník zpracovaný, většinu mám medicínu, teď sklízím hodně goju, tak jsem otrhala rakytník co jsem nechala na zobání, ale neodšťavňovala jsem to na mašince, ale rozmixovala a přecedila přes cedník. Protože už nesuším slupky a zrníčka, není sluníčko. Goju mixuju.:-K

Hambro Hambro

18. 10. 2019 20:29

Jaromira18:
Díky. Myslela jsem si, že to tak je. Mám hodně rakytníku, tak vyzkouším :-K

Jaromira18 Jaromira18

18. 10. 2019 19:56

casino: Vážím šťávu, cukr dávám, když to někomu dám, pro sebe nepřidávám, nemám ráda sladké. Dávám si ji do jogurtu.:-K

Jaromira18 Jaromira18

18. 10. 2019 19:46

Hambro: Já vážím vylisovanou šťávu.

casino casino

18. 10. 2019 13:13

Hambro:
Jj, máte pravdu;-)
***
1 želírovací cukr 4:1 znamená že na 200 g krupicového cukru se použije 800 g goji (rakytníku) tedy šťávy (jak stojí v postupu)
Ááá nééébo 800g plodů, ale budete z toho mít džem, si myslím :-)

Hambro Hambro

18. 10. 2019 11:49

Prosím, mám dotaz. Mám vylisovat 800 g rakytníku nebo té vylisované šťávy má být 800 g?
Z receptu to není jasné, ale myslím, že se jedná o šťávu, že? ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jak vylisovat rakytník prosim o recept na z rakytníku marmeláda z goji

Suroviny: goja, cukr krupice, cukr, kyselina citronová

TopRecepty.cz

Marmeláda z rakytníku/goji

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YKjM