Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marmeláda z rakytníku/goji

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

17. 10. 2019 18:06

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie13 054 kJ / 3 120 kcal
Bílkoviny85,33 g
Tuky16,00 g
Vláknina64,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,60 g
Sůl0,00 g
Sacharidy626,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Musíme bez přestání míchat, dokud máme marmeládu na plotýnce, jinak by se přichytila na dně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Jaromira18

19. 10. 2019 13:14

Hambro: Já už mám rakytník zpracovaný, většinu mám medicínu, teď sklízím hodně goju, tak jsem otrhala rakytník co jsem nechala na zobání, ale neodšťavňovala jsem to na mašince, ale rozmixovala a přecedila přes cedník. Protože už nesuším slupky a zrníčka, není sluníčko. Goju mixuju.:-K

Hambro

18. 10. 2019 19:29

Jaromira18:
Díky. Myslela jsem si, že to tak je. Mám hodně rakytníku, tak vyzkouším :-K

Jaromira18

18. 10. 2019 18:56

casino: Vážím šťávu, cukr dávám, když to někomu dám, pro sebe nepřidávám, nemám ráda sladké. Dávám si ji do jogurtu.:-K

Jaromira18

18. 10. 2019 18:46

Hambro: Já vážím vylisovanou šťávu.

casino

18. 10. 2019 12:13

Hambro:
Jj, máte pravdu;-)
***
1 želírovací cukr 4:1 znamená že na 200 g krupicového cukru se použije 800 g goji (rakytníku) tedy šťávy (jak stojí v postupu)
Ááá nééébo 800g plodů, ale budete z toho mít džem, si myslím :-)

Hambro

18. 10. 2019 10:49

Prosím, mám dotaz. Mám vylisovat 800 g rakytníku nebo té vylisované šťávy má být 800 g?
Z receptu to není jasné, ale myslím, že se jedná o šťávu, že? ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: jak vylisovat rakytník prosim o recept na z rakytníku marmeláda z goji

Suroviny: goja, cukr krupice, cukr, kyselina citronová

TopRecepty.cz

Marmeláda z rakytníku/goji

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YKjM