Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 485 kJ / 4 896 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,19 g |
| Tuky | 127,14 g |
| Vláknina | 33,40 g |
| Cholesterol | 1,22 g |
| Sodík | 893 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 810,03 g |
Postup přípravy
Do těsta vmáčkneme omyté švestky řezem nahoru. Pečeme v rozehřáté troubě cca 25 minut. Krok 3: Mezitím připravíme žmolenku z másla, cukru a mouky. Po 25 minutách posypeme předpečený moučník žmolenkou a pečeme ještě cca 10-15 minut. Necháme chladnout na mřížce..
Zveřejněno 30. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvoubarevný kokosový moučník z podmáslí se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k3q6
Moje poznámka
Dvoubarevný kokosový moučník z podmáslí se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k3q6
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 17 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 19 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené maso
Anytram před 41 minutami
Expresní svíčková na smetaně
DenisaS. před 45 minutami
Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou
habis před 45 minutami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Vytvarnik před 1 hodinou
Panenka v sýrovém těstíčku
Sahula před 1 hodinou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 1 hodinou
Domácí česnečka
Milan68 před 1 hodinou
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 1 hodinou
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 2 hodinami
Plovdivské maso
PaveL2002 před 2 hodinami
Tématické fráze:
podmáslí recepty,
recepty z podmáslí
Suroviny:
mouka kukuřičná,
cukr krupice,
vejce,
prášek do pečiva,
olej,
podmáslí,
kakao,
kokos,
švestky,
máslo,
cukr krupice,
mouka polohrubá
Komentáře (1)