Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 485 kJ / 4 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,19 g |
Tuky | 127,14 g |
Vláknina | 33,40 g |
Cholesterol | 1,22 g |
Sodík | 893 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 810,03 g |
Postup přípravy
Do těsta vmáčkneme omyté švestky řezem nahoru. Pečeme v rozehřáté troubě cca 25 minut. Krok 3: Mezitím připravíme žmolenku z másla, cukru a mouky. Po 25 minutách posypeme předpečený moučník žmolenkou a pečeme ještě cca 10-15 minut. Necháme chladnout na mřížce..
Zveřejněno 30. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvoubarevný kokosový moučník z podmáslí se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k3q6
Moje poznámka
Dvoubarevný kokosový moučník z podmáslí se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k3q6
Nejnovější recepty
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 49 minutami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 1 hodinou
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí mini špízy
Přidáno před 2 hodinami
Vařený květák se strouhankou
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Jerry2 před 56 minutami
Makronky
zelenapampeliska před 1 hodinou
Hruškový koláč s ořechy, skořicí a drobenkou
vaclavagregrova před 2 hodinami
Ovocné řezy s drobenkou
Babuna2 před 2 hodinami
Kroupová fazolačka s uzeným
Kajkajak před 4 hodinami
Vepřové plátky na másle a žampionech
fazzy75 před 6 hodinami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 7 hodinami
Patison s jogurtem a olivami
TondaJ před 7 hodinami
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Viki7216 před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
ceslo před 8 hodinami
Tématické fráze:
podmáslí recepty,
recepty z podmáslí
Suroviny:
mouka kukuřičná,
cukr krupice,
vejce,
prášek do pečiva,
olej,
podmáslí,
kakao,
kokos,
švestky,
máslo,
cukr krupice,
mouka polohrubá
Komentáře (1)