Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 485 kJ / 4 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,19 g |
Tuky | 127,14 g |
Vláknina | 33,40 g |
Cholesterol | 1,22 g |
Sodík | 893 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 810,03 g |
Postup přípravy
Do těsta vmáčkneme omyté švestky řezem nahoru. Pečeme v rozehřáté troubě cca 25 minut. Krok 3: Mezitím připravíme žmolenku z másla, cukru a mouky. Po 25 minutách posypeme předpečený moučník žmolenkou a pečeme ještě cca 10-15 minut. Necháme chladnout na mřížce..
Zveřejněno 30. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvoubarevný kokosový moučník z podmáslí se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k3q6
Moje poznámka
Dvoubarevný kokosový moučník z podmáslí se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k3q6
Nejnovější recepty
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 4 hodinami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 9 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 11 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
martiline před 2 hodinami
Krkovička na houbách sušených a nakládaných
MarcelaPa před 3 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Irena_Hrr před 4 hodinami
Rychlý čočkový salát
Cejenka před 4 hodinami
Medová kuřecí prsa
Gustavo před 5 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Renefer před 5 hodinami
Jahodová zmrzlina
Vilem1 před 6 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Cejenka před 6 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Jana Jurikova před 7 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Lenina 123 před 8 hodinami
Tématické fráze:
podmáslí recepty,
recepty z podmáslí
Suroviny:
mouka kukuřičná,
cukr krupice,
vejce,
prášek do pečiva,
olej,
podmáslí,
kakao,
kokos,
švestky,
máslo,
cukr krupice,
mouka polohrubá
Komentáře (1)