Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 485 kJ / 4 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,19 g |
Tuky | 127,14 g |
Vláknina | 33,40 g |
Cholesterol | 1,22 g |
Sodík | 893 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 810,03 g |
Postup přípravy
Do těsta vmáčkneme omyté švestky řezem nahoru. Pečeme v rozehřáté troubě cca 25 minut. Krok 3: Mezitím připravíme žmolenku z másla, cukru a mouky. Po 25 minutách posypeme předpečený moučník žmolenkou a pečeme ještě cca 10-15 minut. Necháme chladnout na mřížce..
Zveřejněno 30. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvoubarevný kokosový moučník z podmáslí se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k3q6
Moje poznámka
Dvoubarevný kokosový moučník z podmáslí se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k3q6
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 6 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 11 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 4 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 6 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 6 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 6 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 7 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 7 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 7 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 9 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 9 hodinami
Tématické fráze:
podmáslí recepty,
recepty z podmáslí
Suroviny:
mouka kukuřičná,
cukr krupice,
vejce,
prášek do pečiva,
olej,
podmáslí,
kakao,
kokos,
švestky,
máslo,
cukr krupice,
mouka polohrubá
Komentáře (1)