Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 615 kJ / 386 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 33,27 g |
| Vláknina | 5,52 g |
| Cholesterol | 301 mg |
| Sodík | 361 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 9,42 g |
Postup přípravy
Krok 1: Klobúčiky bedlí zo strany lupeňov potrieme opatrne prelisovaným cesnakom, posypeme jemne rascou a soľou. Na panvici na horúcom oleji opečieme z vrchnej strany, teda lupeňami nahor.
Krok 2: Po opečení potrieme lupene rozšľahaným vajíčkom vo vyššej vrstve, tak, aby príliš nestieklo, a keď trošička stuhne, šikovne otočíme. Dopečieme zo strany lupeňov.
Krok 3: Dáme na tanier a vrch klobúčikov potrieme tatarkou. Do stredu cvrkneme kečup a na kečup menší kopček horčice.
Ihneď podávame s chlebom alebo pečivom.
Ihneď podávame s chlebom alebo pečivom.
Zveřejněno 22. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevné bedly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VEYW
Moje poznámka
Barevné bedly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VEYW
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 17 minutami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 8 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 8 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
Mon17 před 8 minutami
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 28 minutami
Koláč linecký s tvarohem a jablky - i pro CRISP
Wilma před 1 hodinou
Cop s jablečno-kokosovou náplní
Wanilor před 2 hodinami
Maminčiny palačinky
kimlo před 2 hodinami
Jablkové hrnkové lívanečky
Kristina1 před 2 hodinami
Polévka šup-šup
Danulka52 před 4 hodinami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 4 hodinami
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 5 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 5 hodinami
Suroviny:
česnek,
vejce,
tatarská omáčka,
kečup sladký,
hořčice,
kmín drcený,
olej,
sůl
Komentáře (1)