Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 615 kJ / 386 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 33,27 g |
| Vláknina | 5,52 g |
| Cholesterol | 301 mg |
| Sodík | 361 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 9,42 g |
Postup přípravy
Krok 1: Klobúčiky bedlí zo strany lupeňov potrieme opatrne prelisovaným cesnakom, posypeme jemne rascou a soľou. Na panvici na horúcom oleji opečieme z vrchnej strany, teda lupeňami nahor.
Krok 2: Po opečení potrieme lupene rozšľahaným vajíčkom vo vyššej vrstve, tak, aby príliš nestieklo, a keď trošička stuhne, šikovne otočíme. Dopečieme zo strany lupeňov.
Krok 3: Dáme na tanier a vrch klobúčikov potrieme tatarkou. Do stredu cvrkneme kečup a na kečup menší kopček horčice.
Ihneď podávame s chlebom alebo pečivom.
Ihneď podávame s chlebom alebo pečivom.
Zveřejněno 22. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevné bedly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VEYW
Moje poznámka
Barevné bedly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VEYW
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 2 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 13 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 17 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 23 minutami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 57 minutami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 1 hodinou
Likérové špičky
Klanic před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 1 hodinou
Posvícenské ořechy
Hannca před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 1 hodinou
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 1 hodinou
Kuře pečené s batáty, mrkví a sušeným ovocem
Wikki před 2 hodinami
Zdravé celozrnné sušenky
káťa před 2 hodinami
Suroviny:
česnek,
vejce,
tatarská omáčka,
kečup sladký,
hořčice,
kmín drcený,
olej,
sůl
Komentáře (1)