Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 774 kJ / 424 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,02 g |
| Tuky | 46,10 g |
| Vláknina | 0,24 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 384 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 1,15 g |
Postup přípravy
Ciabattu můžeme upéct, ale klidně použijeme koupenou. Rozřízneme uprostřed a naplníme. Nejprve potřeme spodní část majonézou (množství, kolik má kdo rád), podle chuti zakápneme srirachou nebo chilli olejem (kdo nemá rád, nemusí dát). Krok 3: Na majonézu položíme list salátu, trošku nakládané zeleniny (asi na 2 sousta, nabereme 1 vidličku), na to položíme plátky okurek, flank steaku a cibulky. Přiklopíme vrchní části a podáváme (nebo můžeme udělat malé občerstvení).
Zveřejněno 18. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ciabatta s flank steakem à la roastbeef
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X4mV
Moje poznámka
Ciabatta s flank steakem à la roastbeef
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X4mV
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 4 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 7 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 16 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 29 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 32 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 37 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 hodinou
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 1 hodinou
BeBe střecha
jahodp před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 1 hodinou
Suroviny:
olej olivový,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
ciabatta,
majonéza,
salát římský,
ředkev,
okurky sterilované,
cibulka jarní
Komentáře (5)