Jogurtový koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou
Ovocné koláče mívají většinou ještě pod ovocem tvarohovou nebo jogurtovou vrstvu. Ta zmírňuje obsah kyselin obsažených v ovoci. Použitím různých druhů ovoce můžete mít na stole vždy jiný zákusek.
Suroviny pro 24 kusů
24kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 354 kJ / 2 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,55 g |
Tuky | 17,03 g |
Vláknina | 9,48 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 473,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jogurtový koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4MLV
Moje poznámka
Jogurtový koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4MLV
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 30 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 21 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 21 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krystal,
cukr vanilkový,
kypřící prášek,
sůl,
jogurt bílý,
vejce,
tvaroh,
pudink vanilkový,
cukr,
borůvky,
mouka polohrubá,
cukr krupice,
máslo,
žloutek
Komentáře (11)
Pokud bych chtěla dát na velký plech, tak zvýšit dávku o 1/3?