Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 558 kJ / 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,07 g |
| Tuky | 64,12 g |
| Vláknina | 21,76 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 111 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 42,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře s houbami po chalupářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3KQ
Moje poznámka
Kuře s houbami po chalupářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3KQ
Nejnovější recepty
Babiččin štrúdl z másla
Přidáno před 16 hodinami
Cibulová marmeláda s medem
Přidáno před 16 hodinami
Rajčatové bruschetty
Přidáno před 22 hodinami
Kroupy s kořenovou zeleninou a trhaným vepřovým masem
Přidáno 29. 8. 2025 11:07:37
Placka z cukety s příchutí máty
Přidáno 29. 8. 2025 10:08:42
Marinovaná krkovička v trojobalu smažená na sádle
Přidáno 29. 8. 2025 08:48:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické křupavé domácí rohlíky
GProch před 6 minutami
České buchty
Martas6 před 17 minutami
Nepečený jablečný dort
EvaUl před 19 minutami
Rychlá sušená rajčata
Hellda před 30 minutami
Nadýchané kefírové lívance
Beruna před 50 minutami
Česnečka s uzeným masem
Lucie1001 před 56 minutami
Krůtí plátky s hráškovými lusky
Krajanekcestovatel před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Javor před 1 hodinou
Plátky z krkovičky na česneku
Sahula před 2 hodinami
Cibulové chutney (čatní)
Stanas před 2 hodinami
Suroviny:
kuře,
máslo,
cibule,
česnek,
voda,
houby čerstvé,
smetana sladká,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
petrželka
Komentáře (4)
Druhou polovinu syrového masa jsem posléze přidal k opečenému masu a společně dusil
Po půlhodině jsem to předem opékané maso vyndal z pánve a původně syrové maso jsem dusil ještě dalších deset minut (obojí maso bylo tedy tepelně opracováno 40 minut)
Hotové jídlo se žampiony bylo vynikající, ale avšak mizivý rozdíl v chuti různě upraveného masa jsem poznal jenom já
A proč jsem to dělal?
No zajímalo mě, jestli to opékání před dušením má nějaký praktický význam