Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 558 kJ / 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,07 g |
| Tuky | 64,12 g |
| Vláknina | 21,76 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 111 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 42,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře s houbami po chalupářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3KQ
Moje poznámka
Kuře s houbami po chalupářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3KQ
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
Suroviny:
kuře,
máslo,
cibule,
česnek,
voda,
houby čerstvé,
smetana sladká,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
petrželka
Komentáře (4)
Druhou polovinu syrového masa jsem posléze přidal k opečenému masu a společně dusil
Po půlhodině jsem to předem opékané maso vyndal z pánve a původně syrové maso jsem dusil ještě dalších deset minut (obojí maso bylo tedy tepelně opracováno 40 minut)
Hotové jídlo se žampiony bylo vynikající, ale avšak mizivý rozdíl v chuti různě upraveného masa jsem poznal jenom já
A proč jsem to dělal?
No zajímalo mě, jestli to opékání před dušením má nějaký praktický význam