Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 779 kJ / 664 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,32 g |
Tuky | 66,38 g |
Vláknina | 5,14 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 12,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené kuře po chalupářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QqA0
Moje poznámka
Pečené kuře po chalupářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QqA0
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 14 hodinami
Tématické fráze:
pecene kure recept,
kuře po chalupářsku,
pečené kuře,
pečené kuře jinak,
kuře speciál,
recept na pečené kuře,
kuřecí po chalupářsku,
pecene kure pres noc,
pecene kuře video,
pečené kuře speciál,
maso pečené přes noc,
kuře pečene jinak,
po chalupářsku,
pečene kuřeci stehna video,
pečená kuřecí stehna - video,
pečené domácí kuře,
domácí pečené kuře,
sos pod kuře,
pecene kure po orientalsku,
kuřecí stehno po chalupářsku
Suroviny:
kuře,
máslo,
olej,
šťáva citronová,
vegeta,
koření oregáno,
česnek,
pepř
Komentáře (22)
Vegetu jsem koupila poprvé v životě u našeho řezníka a pak našla tenhle recept, to byl "čuch".