Suroviny
Porce: 4 až 6 podle velikosti
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 011 kJ / 1 198 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,50 g |
| Tuky | 85,51 g |
| Vláknina | 6,20 g |
| Cholesterol | 1,24 g |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 3,84 g |
| Sacharidy | 19,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvičce osmahneme cibuli, když začne zlátnout přihodíme klobásu a necháme chvilku odležet.
Krok 2: Oloupeme cuketu, vydlabeme z ní semínka, poté nastrouháme a vymačkáme vodu. Přihodíme osmahnutou cibuli a klobásu.
Krok 3: Přidáme sůl, pepř, majoránku, lehce provensálského koření, česnek a nastrouhaný sýr.
Krok 4: Podle hustoty přidáváme strouhanku. Těsto by nemělo být úplně řídké, ale také ne takové, aby v něm stála vařečka.
Krok 5: Hotovou směs vylijeme na plech s pečícím papírem a dáme do předehřáté trouby na 180 stupňů.
Krok 6: Pečeme cca 45 minut a když začne nádivka zlátnout, vyndáme ji z trouby.
Zveřejněno 14. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketová nádivka / placka podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3Rz
Moje poznámka
Cuketová nádivka / placka podle Eduarda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3Rz
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 9 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 10 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 10 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 3 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 3 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 5 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 7 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 7 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 8 hodinami
Suroviny:
cuketa,
vejce,
sýr gouda,
cibule,
klobása,
česnek,
strouhanka,
sůl,
pepř,
majoránka,
koření provensálské
Komentáře (3)