Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 135 kJ / 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,08 g |
| Tuky | 27,72 g |
| Vláknina | 22,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 236 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 134,85 g |
Postup přípravy
Podávame horúce ako prílohu.
Zveřejněno 28. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory se šafránem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mrQn
Moje poznámka
Brambory se šafránem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mrQn
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 7 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 2 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 2 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 5 hodinami
Suroviny:
brambory,
cibule,
česnek,
šafránové blizny,
voda,
ocet vinný bílý,
olej,
hořčice,
víno bílé,
pepř,
sůl,
šalvěj
Komentáře (3)