Pohanka s houbami, špenátem a šafránem

Tanicka Kuchařka: Tanicka

Přílohy 1 názor

Suroviny

uvařená pohanka (syrová)
listový špenát
sušené houby
šafrán
cibule
máslo
sůl
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Sušené houby (a případně pohanku, nemáme-li uvařenou) namočíme na pár hodin do vody a necháme nabobtnat.

  2. Na másle orestujeme cibulku, přidáme oprané okapané houby, listový špenát a pár vláken šafránu.

  3. Máme-li pohanku syrovou, v této fázi ji přidáme do pánve, osolíme a vše společně pár minut dusíme, dokud není měkká.

  4. Máme-li pohanku již uvařenou, pak tento krok odpadá – pouze krátce po orestování hub přisypeme, promícháme a prohřejeme. Podáváme samotné nebo jako přílohu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pohanka s houbami, špenátem a šafránem

Tématické fráze: pohanka s houbama pohanka syrova tncz nova

Zapomněl/a jsem heslo