Postup přípravy
Krok 1: Množství surovin se řídí počtem strávníků. Nachystáme všechny suroviny, hlavně pokrájíme rajčata, okurky, cibuli a případně ostatní suroviny na plátky, připravíme si všechny potřebné věci k ruce.
Krok 2: Opečeme silnější plátek sekané. Stejně opečeme i řezné plochy housky, které pomažeme zvolenou ingrediencí nebo i jejich směsí a vrstvíme jako hamburger nebo se sýrem upravíme jako cheeseburger. Plnit můžeme i obyčejné housky nebo kaiserky.
Krok 3: Zásadou je dát na pomazanou housku nejdřív maso (tedy sekanou, kterou případně podložíme listem salátu, aby moc nenasákla spodní část housky a nerozjela se). Dál vrstvíme podle chuti a obsahu ledničky, nechte pracovat fantazii.
Zveřejněno 9. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná jako "hambáč"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz2L
Moje poznámka
Sekaná jako "hambáč"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz2L
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 4 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 6 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 18 hodinami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Olejová bublanina
jiri petrasek před 42 minutami
Hrstková polévka
Kajkajak před 51 minutami
Palačinky s jahodovým dipem
KrisZaezemi před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Hambro před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
LILIANA0701 před 6 hodinami
Šišky z mletého masa v královské slanině
Andaluzie před 6 hodinami
Kynuté tlačené koláčky
Teruli před 10 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
martiline před 17 hodinami
Krkovička na houbách sušených a nakládaných
MarcelaPa před 17 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Irena_Hrr před 18 hodinami
Suroviny:
sekaná,
sýr,
houska,
zelenina,
zelenina,
hořčice
Komentáře (6)
Dajda: SilviaD: JanaHl: Ivana Ch: Recept jsem původně myslela na využití domácí sekané k večeři. Ale ta na fotce je kupovaná a výborná. Mám tady ve městě oblíbená dvě řeznictví, do jednoho chodím pro špekáčky, gothaj, tlačenku a pod., a do druhého chodím sporadicky (je hodně z ruky), ale tam dělají také řadu výtečných věcí, mimo jiné i několik druhů skvělé sekané. Je to renomované řeznictví (kromě lepšího zboží mají i trochu "lepší" ceny