Postup přípravy
Krok 1: Množství surovin se řídí počtem strávníků. Nachystáme všechny suroviny, hlavně pokrájíme rajčata, okurky, cibuli a případně ostatní suroviny na plátky, připravíme si všechny potřebné věci k ruce.
Krok 2: Opečeme silnější plátek sekané. Stejně opečeme i řezné plochy housky, které pomažeme zvolenou ingrediencí nebo i jejich směsí a vrstvíme jako hamburger nebo se sýrem upravíme jako cheeseburger. Plnit můžeme i obyčejné housky nebo kaiserky.
Krok 3: Zásadou je dát na pomazanou housku nejdřív maso (tedy sekanou, kterou případně podložíme listem salátu, aby moc nenasákla spodní část housky a nerozjela se). Dál vrstvíme podle chuti a obsahu ledničky, nechte pracovat fantazii.
Zveřejněno 9. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná jako "hambáč"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz2L
Moje poznámka
Sekaná jako "hambáč"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz2L
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 4 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 4 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 5 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 1 hodinou
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 3 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 4 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 4 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 4 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 5 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 5 hodinami
Suroviny:
sekaná,
sýr,
houska,
zelenina,
zelenina,
hořčice
Komentáře (6)
Dajda: SilviaD: JanaHl: Ivana Ch: Recept jsem původně myslela na využití domácí sekané k večeři. Ale ta na fotce je kupovaná a výborná. Mám tady ve městě oblíbená dvě řeznictví, do jednoho chodím pro špekáčky, gothaj, tlačenku a pod., a do druhého chodím sporadicky (je hodně z ruky), ale tam dělají také řadu výtečných věcí, mimo jiné i několik druhů skvělé sekané. Je to renomované řeznictví (kromě lepšího zboží mají i trochu "lepší" ceny