Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná jako "hambáč"

Hodnocení receptu je 3,9 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 11. 2020 02:41

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Někdo tenhle „recept“ odsoudí, ale je to jenom nápad, jak změnit chuť a vzhled zbytku sekané na zajímavé jídlo (hlavně asi pro mládež a pro pány, ale ani dámy snad nepohrdnou).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

9. 11. 2020 14:12

Všem vám moc děkuji za milé ohlasy, jsem za ně moc ráda! :yes::-K:-K

Dajda: SilviaD: JanaHl: Ivana Ch: Recept jsem původně myslela na využití domácí sekané k večeři. Ale ta na fotce je kupovaná a výborná. Mám tady ve městě oblíbená dvě řeznictví, do jednoho chodím pro špekáčky, gothaj, tlačenku a pod., a do druhého chodím sporadicky (je hodně z ruky), ale tam dělají také řadu výtečných věcí, mimo jiné i několik druhů skvělé sekané. Je to renomované řeznictví (kromě lepšího zboží mají i trochu "lepší" ceny ;-):-D) Asi mám šťěstí, že mám takový výběr! Děvčata, moc vám ještě jednou děkuji za vaše kladné reakce! :-K:-K:-K

Ivana Ch

9. 11. 2020 13:30

Dělávám podobně, hlavně když byl ještě můj muž, Pepča darebák o to moc nestojí

SilviaD SilviaD

9. 11. 2020 11:47

Tiež sme si takúto dobrotu doma robievali :-) ale momentálne kúpiť dobrú sekanú je skorej zázrak. Dávnejšie piekli u nás sekanú na družstve vo výrobni. Predávali ju koľkokrát ešte horúcu. To bolo niečo tak dobré.

Dajda Dajda

9. 11. 2020 10:58

MamlajdaD. Proč by to měl někdo odsuzovat - v Bavorsku vám pravou bavorskou sekanou naservírují taky do housky a je to náramná dobrota. :yes: Křupavá teplá houstička a výtečná sekaná, ale nepředstavujte si tu bavorskou prodávanou v našich supermarketech, pro tuhle musíte zajít do pořádného německé masny!

JanaHl

9. 11. 2020 10:42

Super:yes: Přesně tohle jsem dělávala klukům taky a setkalo se to s nadšením. Obyč housky, sekaná, nebo lanšmít, když byl ještě jedlý, kečup, tatarka a k tomu cokoli, co bylo zrovna doma.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: sekaná, sýr, houska, zelenina, zelenina, hořčice

TopRecepty.cz

Sekaná jako "hambáč"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rz2L