Masové koule v zelí na způsob segedínu
Oblíbená chuť segedínu v nové podobě! Masové koule v kysaném zelí spojují šťavnaté masové kuličky s lahodnou smetanovou omáčkou a kyselým zelím. Ideální pro ty, kdo chtějí tradiční pokrm vyzkoušet s moderním nádechem.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 747 kJ / 1 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,90 g |
Tuky | 77,49 g |
Vláknina | 28,03 g |
Cholesterol | 817 mg |
Sodík | 5,49 g |
Sůl | 13,48 g |
Sacharidy | 97,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masové koule v zelí na způsob segedínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BkRk
Moje poznámka
Masové koule v zelí na způsob segedínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BkRk
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 19 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 19 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 19 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 20 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 20 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy s játry
Sahula před 14 minutami
Mrkvová pomazánka s kari
Tonja před 19 minutami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 52 minutami
Buchta se zakysanou smetanou
kotatecko4@seznam.cz před 56 minutami
Peřinková buchta s pudinkem
kotatecko4@seznam.cz před 58 minutami
Nekynutý švestkový koláč
pesmax před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 2 hodinami
Dušené zelí
rimul@email.cz před 2 hodinami
Cuketový perník
Raslik před 2 hodinami
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 3 hodinami
Suroviny:
maso mleté mix,
vejce,
brambory,
česnek,
cibule šalotka,
chléb toustový,
mléko,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
zelí kysané,
paprika sušená sladká,
cibule,
špek,
brambory,
smetana sladká,
vývar masový,
sádlo,
sůl,
cukr
Komentáře (3)