Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 528 kJ / 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,52 g |
Tuky | 3,36 g |
Vláknina | 2,88 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 178 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Na oleji mäso prudko orestujeme. Krok 2: Pridáme na kocky nakrájaný batát a všetko korenie (množstvo podľa svojej chuti).
Podlejeme trošičkou vody a dusíme 10 minút. Krok 3: Vložíme na rezance nakrájanú papriku a na kocky narezané paradajky. Pokiaľ treba, podlejeme a podusíme ešte cca 5 minút. Krok 4: Podávame s ryžou, kuskusom, nokami a pod.
Zveřejněno 14. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová směs s kuřecími kousky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vEA8
Moje poznámka
Zeleninová směs s kuřecími kousky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vEA8
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 7 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 2 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 3 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 4 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 4 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 4 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 4 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 5 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
paprika,
rajče,
batáty,
olej,
pepř,
chilli,
majoránka,
kurkuma,
sůl
Komentáře (1)