Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Piškot bez vajec, plněný pudinkem s jablky (Dělená strava podle LK - kytky+ovoce)

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Taevita Taevita

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 315 kJ /
5 334 kcal
Bílkoviny67,03 g
Tuky180,37 g
Vláknina51,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9,96 g
Sůl8,80 g
Sacharidy834,63 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mléko smícháme s citronkou nebo octem a necháme pár minut odležet.
Mezitím smícháme veškeré sypké ingredience a v druhé míse zase ingredience mokré, ke kterým přidáme i mléko s citronkou.
Obě směsi spolu zlehka promícháme. Hotové těsto přelijeme do plechu vyloženého pečicím papírem. Pečeme v troubě předehřáté na 175 °C cca 25 min. Po dopečení necháme těsto úplně vychladnout. Pekla jsem v pekáči. Krok 2: Náplň: Jablka rozvaříme s trochou vody, osladíme, rozmixujeme, přidáme vanilkové pudinky rozmíchané v troše vody, převaříme (Voda s jablky má mít 1 litr, aby 2 pudinkové prášky stačily na zhoustnutí.). Po vychladnutí naplníme piškot a necháme ho v chladu ztuhnout.

Zveřejněno 10. 9. 2020

Poznámka autorky Taevita

Recept inspirován internetem. Vegani osladí cukrem.

Obsah hrnku = 200 ml

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Piškot bez vajec, plněný pudinkem s jablky (Dělená strava podle LK - kytky+ovoce)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vGPm

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vGPm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka hladká, cukr kokosový, kypřící prášek, soda jedlá, sůl, mléko rostlinné, citronka, olej řepkový, cukr, jablko, med, cukr vanilkový, pudink vanilkový

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu