Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 484 kJ / 1 072 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,00 g |
| Tuky | 16,65 g |
| Vláknina | 14,30 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 299 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 105,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nakrájíme omyté brambory na plátky nebo na měsíčky a klademe do olivovým olejem vymazané formy. Pečeme v troubě na horkovzduch při 160 stupních. Asi po 30 minutách (brambory jsou napůl hotové) přidáme na kostky pokrájené maso a pórek, vše osolíme, opepříme, promícháme a zalijeme smetanou.
Krok 2: Vrátíme do trouby a pečeme dalších cca 15 minut, dokud není maso hotové. Je to rychlovka k obědu či k večeři z jednoho pekáče...
Zveřejněno 4. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanové brambory s pórkem a masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jv0J
Moje poznámka
Smetanové brambory s pórkem a masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jv0J
Nejnovější recepty
Sytá bramboračka naší babičky
Přidáno před 2 hodinami
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 3 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 3 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 9 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
[email protected] před 47 minutami
Tvarohová pizza
veronika_straka před 1 hodinou
Salát Coleslaw
ivanc před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 1 hodinou
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 2 hodinami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 2 hodinami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 2 hodinami
Cibulová polévka
AndreaRinger před 3 hodinami
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 3 hodinami
Salát z hlávkového zelí
poirotka před 3 hodinami
Suroviny:
brambory,
maso,
smetana,
pórek,
olej olivový,
pepř
Komentáře (4)