Vepřová plec po venkovsku
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 307 kJ / 1 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,76 g |
Tuky | 42,74 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 519 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 35,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec po venkovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6L1V
Moje poznámka
Vepřová plec po venkovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6L1V
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 4 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno před 21 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 1 hodinou
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 2 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 3 hodinami
Zapečené žampiony s Nivou
oligarda před 3 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 4 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 6 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 6 hodinami
Květáková polévka s koprem
Valis před 7 hodinami
Jednoduché langoše
Veronika_1 před 7 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
hříbky sušené,
víno bílé,
petrželka,
máslo,
sádlo,
mouka hladká,
bazalka čerstvá,
pepř,
sůl,
těstoviny
Komentáře (4)