Postup přípravy
Zveřejněno 6. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos v listovém těstě od Monči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovAz
Moje poznámka
Losos v listovém těstě od Monči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovAz
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 7 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 7 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno 19. 10. 2025 21:05:20
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 1 hodinou
Palačinky - klasické
Lukrejka před 2 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 2 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 4 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 5 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 7 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 7 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 7 hodinami
Tématické fráze:
losos v listovém těstě,
losos se špenátem v listovém těstě,
tepelná úprava lososa,
losos zapeceny v listovem teste,
losos se spenátem v listovém kabátku,
losos v listovém těstě se špenátem,
recept losos v listovem teste,
losos s nivou,
zbytky z lososa,
losos se spenatem,
losos s omáčkou z nivy,
recept na lososa se špenátem,
zapeceny losos s nivou v listovem teste,
tepelne upravy lososa,
zapeceny losos se spenatem v listovem teste,
losos, špenát, listové těsto,
recepty losos v kruste z listového těsta,
ryba v listovém těstě,
losos niva,
recept losos v listovém těstu
Suroviny:
těsto listové,
špenát listový,
sýr niva,
losos,
citron,
vejce,
smetana zakysaná,
smetana sladká,
cibule,
česnek
Komentáře (10)
Pokrm je skvělý teplý i studený, doporučuji a posílám obrázky.