Velikonoční vaječné pohoštění
Variace na studené pohoštění z plněných vařených vajec. Připravte krémové vaječné pěny na několik způsobů a naplňte jimi vydlabané bílky. Ať už se rozhodnete pro směs pikantní, s vůní kurkumy nebo variantu s matjesem, všechny budou výborné.
Suroviny pro 15 kusů
30 půlek
15kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 484 kJ / 2 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,71 g |
Tuky | 199,70 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 4,13 g |
Sodík | 3,27 g |
Sůl | 7,60 g |
Sacharidy | 22,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční vaječné pohoštění
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZQOr
Moje poznámka
Velikonoční vaječné pohoštění
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZQOr
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 1 hodinou
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 13 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 18 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 53 minutami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 11 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 13 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 13 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 13 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 13 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 14 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 14 hodinami
Suroviny:
vejce,
hořčice,
máslo,
majonéza,
okurky sterilované,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená uzená,
chilli,
petrželka,
vejce,
máslo,
sýr,
kurkuma,
hořčice,
sůl,
pepř,
pažitka,
paprika čerstvá červená,
vejce,
máslo,
sýr,
pasta sardelová,
matjes,
cibulka
Komentáře (5)