Nakládaná vejce v kyselém nálevu
Při přípravě obložených mís, talířů nebo i chlebíčků se snažíme o co největší rozmanitost chutí. Vyzkoušejte někdy přidat i pikantní vejce naložená ve sladkokyselém nálevu s bylinkami a zeleninou. Třeba vás překvapí svou chutí a budete se k nim rádi vracet!
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 839 kJ / 917 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,10 g |
| Tuky | 60,89 g |
| Vláknina | 5,12 g |
| Cholesterol | 2,07 g |
| Sodík | 805 mg |
| Sůl | 1,68 g |
| Sacharidy | 19,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nakládaná vejce v kyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68WMl
Moje poznámka
Nakládaná vejce v kyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68WMl
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 20 minutami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 3 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 3 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 13 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák s masovou směsí
lenka.s.r před 7 minutami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Mutsynka před 27 minutami
Měkoučké vánoční perníčky
Hawisa před 1 hodinou
Obrácené pečené řízky
Kmotrajara před 1 hodinou
Farářské řízky
Elliska4321 před 3 hodinami
Omáčka z čerstvých rajčat
maris před 4 hodinami
Snadné škvarkové pagáčky
Wanilor před 5 hodinami
Vánoční cukroví
RadkaS89 před 5 hodinami
Cikánský řízek
Sweety77 před 6 hodinami
Suroviny:
vejce,
česnek,
paprika čerstvá červená,
kopr čerstvý,
chilli paprika sušená
Komentáře (11)
Máš můj obdiv
Variant na nalev je po netu spousta. Ja jsem si vybrala podle chute.
Jestlipak by bylo vhodné dát libeček ,my ho máme moc rádi takřka všude
Dáváte ten nálev z Novy i s kořením nebo ho přecedíte ?Na fotce vypadá úplně čirý