Suroviny
Porce: 6 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 000 kJ / 1 195 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 228,27 g |
| Tuky | 13,97 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 503 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 34,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarský guláš z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmR2
Moje poznámka
Maďarský guláš z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmR2
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 1 hodinou
Staročeský kuba
Přidáno před 4 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 5 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vídeňské brambory
poirotka před 31 minutami
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 3 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 3 hodinami
Šunkofleky
veronika_straka před 4 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 4 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 5 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 6 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 7 hodinami
Tématické fráze:
maďarský guláš,
hovězí maso na guláš,
jaké maso na hovězí guláš,
maso na hovezi gulas,
maso na guláš,
hovězí guláš v tlakovem hrnci,
jaké maso na guláš,
masový guláš,
recepty hovězí maso guláš,
pikantní maďarský guláš,
zahuštění guláše moukou,
guláš maďarský,
pravý maďarský guláš,
maďarský guláš recept,
madarský masový guláš,
hovězí maso guláš,
masovy gulas recept,
guláš z hovězího,
množství masa na guláš,
recepty na gulas z hoveziho
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
sádlo,
koření paprika maďarská,
kmín celý,
česnek,
sůl,
pepř,
beraní rohy sterilované,
rajče,
protlak rajčatový,
chilli,
masox,
mouka hladká,
voda
Komentáře (18)
V Madarsku sa podáva Gulás vzdy s haluskami (galuska po madarsky), co Vy nazývate "noky".
Nikdy s knedlíkom, to je ceská "specialita". V Madarsku knedlík mozno poznajú z návstevy Ceskoslovenska, ale nie je mi známe, ze ho pripravujú. Nikdy som ho v Madarsku nevidel a ani pri ziadnom recepte nebol spomínaný.
Takze "noky" sú tá tradicná kombinácia k Madarskému gulásu.
K ceskému napr. knedlík.