Tatarský beefsteak
Tradiční příprava syrového masa "tatarák" na česnekové topince je luxusní pokrm. Jakmile ho objevíte a přijdete této úpravě na chuť, neodoláte. Vyžaduje samozřejmě kvalitní hovězí maso, nejlépe s 20 % tuku. Pak bude výsledek lahodný a chutný.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 739 kJ / 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,68 g |
Tuky | 9,78 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 15,26 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nasekáme na jemno nebo nastrouháme a přidáme do misky s masem na tatarák, dobře promícháme. Přidáme ostatní suroviny a dobře promícháme.
Krok 2: Připravené maso dáme vychladit do lednice.
Krok 3: Krajíce chleba překrojíme na půl a osmažíme na oleji do světlejšího zlatava. Posolíme, natřeme česnekem. Navrstvíme
maso na topinky a ihned podáváme.
maso na topinky a ihned podáváme.
Zveřejněno 11. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarský beefsteak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBrwY
Moje poznámka
Tatarský beefsteak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBrwY
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 4 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 16 minutami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 35 minutami
Rajská omáčka
Jirka6363 před 48 minutami
Drobenka na koláč
david.kroupa před 1 hodinou
Broskvové čatní
RadkaR před 3 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 3 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 5 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
cibule červená,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
sůl,
pepř mletý,
žloutek,
hořčice plnotučná,
kečup sladký,
chilli,
topinka,
olej,
česnek
Komentáře (5)