Lívance naruby
Sladké a voňavé lívance všichni moc dobře známe. Ale spojení lívanců a slané chuti je velmi neobvyklé. Plátek vepřového masa orestujeme a spolu s nastrouhanou goudou vložíme mezi dva lívance potřené česnekovým dipem.
Postup přípravy
Krok 1: Uděláme si klasické lívance.
Krok 2: Na pánvi připravíme plátek masa okořeněný grilovacím kořením.
Krok 3: Na jeden lívanec pak naneseme česnekový dip z jogurtu, potom položíme plátek masa a navrch posypeme nastrouhanou goudou. Přiklopíme druhým potřeným lívancem.
Zveřejněno 13. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lívance naruby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJn8D
Moje poznámka
Lívance naruby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJn8D
Nejnovější recepty
Pečené telecí hrudí s hříbkovou omáčkou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 55 minutami
Krevety v omáčce s paprikami a cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Křupavé domácí housky
Přidáno před 1 hodinou
Špagety se žampiony a sušenými rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Rizoto ze zbytků masa
Přidáno před 18 hodinami
Dvoubarevné těsto univerzální
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Jitka86 před 53 minutami
Karlovarský knedlík
Innamiya před 1 hodinou
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
zvon23 před 8 hodinami
Krabí pomazánka
Sahula před 12 hodinami
Vepřové kotlety na česneku
Kajkajak před 12 hodinami
Bramborové knedlíky
Kajkajak před 12 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Lida.Rose před 12 hodinami
Květáková s krupicovým kapáním
Kajkajak před 14 hodinami
Krůtí prsa na hříbkách
p.stefunova před 14 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
sýr gouda,
jogurt bílý,
česnek,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (1)