Filety candáta na másle, zázvoru a česneku se zeleninou
Candát patří mezi ryby, které se vyskytují i na našem území. Jeho maso je jemné a s příjemnou vůní. Příprava tohoto pokrmu je snadná a rychlá. Kořeněné filety jen zlehka osmahneme a podáváme s restovanou směsí zeleniny připravené nejprve na páře.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 428 kJ / 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,30 g |
Tuky | 22,66 g |
Vláknina | 8,26 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 77 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 24,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filety candáta na másle, zázvoru a česneku se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOQ61
Moje poznámka
Filety candáta na másle, zázvoru a česneku se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOQ61
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 1 hodinou
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 18 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 30 minutami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 1 hodinou
Kuřecí čína
Cikitaka před 1 hodinou
Švestková buchta
ctomala před 1 hodinou
Švestková povidla
ctomala před 1 hodinou
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 3 hodinami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 4 hodinami
Borůvkové muffiny
olivka před 4 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Suroviny:
candát,
šťáva citronová,
sůl,
pepř mletý,
zázvor,
česnek,
škrob kukuřičný,
ghee,
mrkev,
květák,
brokolice,
pórek
Komentáře (3)