Treska na cuketě, mrkvi a mátě
Jednou z nejchutnějších mořských ryb je treska, jejíž maso má nízký podíl tuku. Treska, podávaná s mrkví a cuketou, má díky čerstvé mátě příjemně svěží chuť. Perfektně ji doplní pečené brambory.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 726 kJ / 1 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,57 g |
Tuky | 43,46 g |
Vláknina | 22,77 g |
Cholesterol | 471 mg |
Sodík | 712 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 41,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska na cuketě, mrkvi a mátě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYzKr
Moje poznámka
Treska na cuketě, mrkvi a mátě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYzKr
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 2 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 5 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 7 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 7 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 7 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 9 hodinami
Suroviny:
filet z tresky,
cuketa,
mrkev,
slanina anglická,
máslo,
citron,
olej,
sůl,
pepř mletý,
máta čerstvá,
koření na ryby,
Komentáře (2)