Vepřové srdce na slanině a passatě s čerstvou paprikou
Vepřové srdce na slanině, má díky rajčatové omáčce a čerstvé paprice ještě výraznější chuť. Ať už pokrm podáváte s bramborem nebo třeba s krupicovými noky, vždy si pochutnáte. Maso je krásně jemné a šťavnaté.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdce na slanině a passatě s čerstvou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6wqo
Moje poznámka
Vepřové srdce na slanině a passatě s čerstvou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6wqo
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 37 minutami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 1 hodinou
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 1 hodinou
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 4 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
[email protected] před 2 minutami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 54 minutami
Koňakové košíčky
kvetka před 1 hodinou
Hovězí polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Lada008 před 2 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 3 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 3 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 3 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 3 hodinami
Suroviny:
srdce vepřové,
cibule,
slanina gazdovská,
passata rajčatová,
vývar masový,
olej,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
voda,
mouka hladká,
česnek,
paprika
Komentáře (3)