Černá čočka beluga s rajčaty, kapií, uzeným masem a volskými oky
Tento recept je dalším důkazem, že z čočky můžeme s minimem času připravit vynikající sváteční pokrm. Čočka beluga má výhodu v tom, že se nerozváří. Krásně se tedy kombinuje s další zeleninou, třeba s kapií a rajčátky, aniž by vznikla kašovitá konzistence.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Černá čočka beluga s rajčaty, kapií, uzeným masem a volskými oky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnVJ
Moje poznámka
Černá čočka beluga s rajčaty, kapií, uzeným masem a volskými oky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnVJ
Nejnovější recepty
Líné koláče
Přidáno před 3 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 17 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 17 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí salát se zeleninou a vejci
bittmanv před 23 minutami
Levandulový med (sirup)
Fitulka před 29 minutami
Segedínský guláš
Fitulka před 1 hodinou
Tvarohová náplň (nádivka)
hortenzie před 2 hodinami
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 3 hodinami
Cuketová buchta
vojfrancezska před 3 hodinami
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 12 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 12 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 13 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 14 hodinami
Suroviny:
čočka černá,
maso uzené,
sůl,
bobkový list,
ocet,
cukr,
cibule,
kapie,
rajče cherry,
maso uzené,
vejce,
cibule,
mouka hladká,
olej
Komentáře (3)