Králičí hřbet s nádivkou
Králičí hřbet s houbovou nádivkou můžete podávat jako slavnostní pokrm. Vypadá úžasně a také tak chutná. Nelekejte se náročnější přípravy, protože výsledek stojí opravdu za to. K masu se skvěle hodí bramborové nebo žemlové knedlíky.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí hřbet s nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ78j
Moje poznámka
Králičí hřbet s nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ78j
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 25 minutami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 4 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 5 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 6 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 26 minutami
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 2 hodinami
Ořechový dort s pudinkovým krémem
lucy.lashing před 2 hodinami
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 4 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 4 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 18 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 21 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 22 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 22 hodinami
Suroviny:
hřbet králičí,
cibule,
špek,
mrkev,
sůl,
rohlík,
cibule,
houby,
vejce,
máslo,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
petrželka
Komentáře (1)