Roláda z králičího hřbetu s nádivkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 753 kJ / 2 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,66 g |
Tuky | 181,24 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 863 mg |
Sodík | 4,49 g |
Sůl | 11,03 g |
Sacharidy | 42,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2017 18:02
Nádhera. Recept jako víno.
22. 2. 2017 16:19
cumacekvendelin: tleskám, tleskám... Přesto dotaz zůstává. Když teda autor (nebo vy) víte proč, co kdybyste se o to sladké tajemství s námi tupými podělili?
22. 2. 2017 16:10
Každý ma v kuchyni své " figle" a ví proč. Proto i ta krásná roláda na talíři je toho důkazem. Každopádně bych si moc pochutnal. Jen mi chybí tem králik. Co se týče mých receptů. Jsem na tom, jako řada jiných. Kteří tady nic nepředvedou a jen pořád oponují. Nemám fotoaparát. A asi, jak vidím nejsem sám.
Myslím, že recepty tohoto autora jsou velkým přínosem pro tyto stránky. Za to dám krk.
Myslím, že recepty tohoto autora jsou velkým přínosem pro tyto stránky. Za to dám krk.
22. 2. 2017 15:09
čumáčku Vendelíne - nevím, proč bych měla mít problém sama se sebou, když jsem se slušně zeptala, proč se ta nádivka, která se tepelně nezpracovává, dává chladit. Protože autorka nereaguje / pod svým nickem /, tak se nedá nic dělat, ono to asi rozumně zdůvodnit nejde, ale já opravdu nevím, jak se propojí chutě sterilovaných žampionů s eidamem a jakýmkoliv salámem, hráškem a syrovými vajičky. Dobře - jak tedy chcete, když mě tady napadáte - takže myslím, že je to nesmysl a jestli ne, tak bych znovu žádala o vysvětlení, ráda se nechám poučit.
22. 2. 2017 14:46
magdalenka: Já myslím, že Iva našla v čumáčkovi sama sebe
22. 2. 2017 14:44
cumacekvendelin: měl byste vážit slova. To že chválíte všechny autorčiny recepty - hlava nehlava - je vaše věc, věc vašeho vkusu (škoda, že jste z těch velice chválených sám žádný nezopakoval a nezdokumentoval), bylo by ale dobře, abyste ze svého adorování vyřadil invektivy, neodůvodněné útoky na ostatní uživatele, kteří zrovna nechválí a nejásají.
Možná jste s autorkou v užším spojení, třeba vám prozradila, když už to neprozradila sem, proč se ta nádivka chladí Trochu to vyplývá z vaší odpovědi Dajdě, že víte důvody tohoto postupu víc, než zvědaví ostatní
Možná jste s autorkou v užším spojení, třeba vám prozradila, když už to neprozradila sem, proč se ta nádivka chladí Trochu to vyplývá z vaší odpovědi Dajdě, že víte důvody tohoto postupu víc, než zvědaví ostatní
22. 2. 2017 14:32
cumacekvendelin: Čumáčku, v tebe evidentne autorka receptu našla obdivovateľa, zároveň u tohoto receptu aj obhajcu. Nemyslím, že ho potrebuje, je natoľko skúsená v kuchyni, že sa vie aj sama vyjadriť k dotazom - dotazu...(nie sú to útoky)
22. 2. 2017 14:31
Tady je fotopostup na přípravu plátu masa: https://www.toprecepty.cz/recept/31029-roladky-z-k...
cumacekvendelin:
No, pokud se uchýlíte k formulaci: "Máte asi sama se sebou problém.." pak v prvé řadě dehonestujete sám sebe, že.
cumacekvendelin:
No, pokud se uchýlíte k formulaci: "Máte asi sama se sebou problém.." pak v prvé řadě dehonestujete sám sebe, že.
22. 2. 2017 13:54
Dajda: ano.
22. 2. 2017 13:54
maris: chválím její postupy. Koukám, že Vy jste přeborník jen na kritiku. Nic jiného neumíte. Slovo pozitivní jsem ještě tady nezaznamenal. Máte asi sama se sebou problém..-(
22. 2. 2017 13:49
Třeba kuchařka ma s tím takovou zkušenost.. Beru to, co tato kuchařka napíše , že ví, co ďělá. Chválím všechny její recepty. Opravdu mají hlavu a patu..
20. 2. 2017 10:45
Dajda: nevím, myslím, že když se to potom peče, že se chutě propojí dostatečně
20. 2. 2017 10:42
maris: Třeba proto, aby se chutě lépe propojily?
20. 2. 2017 09:26
magdalenka: jasně - proč ne ? ale uniká mi smysl
20. 2. 2017 08:56
maris: a prečo nie?
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 1 hodinou
Sýrový chléb
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 3 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
TynkaBal uvařila před 23 minutami
Marinovaný kuřecí řízek v kukuřičném kabátě
Hanka004 uvařila před 35 minutami
Marinovaná pomerančová kuřecí prsa
tara23 uvařila před 35 minutami
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 1 hodinou
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 7 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Otestovali jsme smažák ze syrečků i knedlík plněný sýrem: „Festival“ smaženého sýra rozhodně stojí za návštěvu
7 nejlepších bylinkových receptů. Které bylinky se hodí nejlépe k dochucování pokrmů a snadno se pěstují na zahradě
Další recepty
Tématické fráze: kraliči hřbet roláda z králičího hřbetu kraliči hrbet recept recept králičí roláda králičí hřbet recepty králičí hřbet roláda recept na kraliči hřbet kraličí hrbety recept roláda z králičího masa králičí hřbety recepty roláda z králíka rolada s kralíčího masa recepty z králičího hřbetu bažantí roláda recepty králičí hřbet roláda ze hřbetu králíka hřbet z králika maso plnene shora ne jako roláda rolada z hrbetu recepty na králičí hřbet
Suroviny: králík, slanina anglická, zázvor sušený, cibule, cibule, uzenina, sýr eidam, žampiony sterilované, vejce, hrášek, kapie
Roláda z králičího hřbetu s nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6ppn
16 názorů