Segedín z trouby
Česká klasika v ještě jednodušší verzi. Segedín z trouby je ideální pro ty, kteří si chtějí vaření zjednodušit, ale přesto si skvěle pochutnat. Stačí jen vše smíchat a nechat troubu, ať udělá veškerou práci za vás.
Postup přípravy
Krok 1: Troubu předehřejeme na 250 °C.
Krok 2: Maso nakrájíme na kostky, cibuli najemno.
Krok 3: Všechny suroviny dáme do pekáčku, okořeníme a zalijeme vývarem.
Krok 4: Vše promícháme a přikryté pečeme 80-90 minut.
Krok 5: Dle potřeby naředíme převařenou vodou.
Krok 6: Podáváme s houskovým knedlíkem, nebo chlebem.
Zveřejněno 4. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedín z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN596
Moje poznámka
Segedín z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN596
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 13 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 16 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 17 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 5 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 6 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 8 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 8 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 9 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 9 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 9 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 10 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
zelí kysané,
cibule,
smetana ke šlehání,
vývar masový,
solamyl,
olej,
kmín drcený,
paprika,
paprika sušená pálivá,
sůl
Komentáře (1)