Chřest s tuňákovou omáčkou
Zelený mladý chřest je osvěžující jarní zeleninou. Blanšírováním zachováme jeho chuť i barvu. K takto upraveným stonkům můžeme podávat lahodnou tuňákovou omáčku z jogurtu, smetany, kterou dochutí kapary, citronová šťáva a pažitka.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřest s tuňákovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6BW
Moje poznámka
Chřest s tuňákovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6BW
Nejnovější recepty
Květáková krémová polévka s krutony
Přidáno před 2 hodinami
Rychlá cibulačka se sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Pizza z tortilly
Přidáno před 3 hodinami
Frankfurtská polévka
Přidáno před 3 hodinami
Houbová smaženice či praženice
Přidáno před 4 hodinami
Diabetický koláč s tvarohem, jablky a ořechy
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburgerové bulky
pribrska před 1 hodinou
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 2 hodinami
Koláč jako květina
magdalenka před 2 hodinami
Olejové koláčky
magdalenka před 2 hodinami
Guláš Samuraj z Budapešti
magdalenka před 2 hodinami
Golubky od Máši
magdalenka před 3 hodinami
Mrkvový koláč
Nata83 před 3 hodinami
Obalovaný květák pečený s novými bramborami
wimra před 3 hodinami
Pikantní bůček
magdalenka před 5 hodinami
Suroviny:
chřest zelený,
sůl,
pepř mletý,
sýr halloumi,
tuňák,
jogurt bílý,
pažitka,
kapary,
smetana zakysaná,
šťáva citronová
Komentáře (1)