Chřest s tuňákovou omáčkou
Zelený mladý chřest je osvěžující jarní zeleninou. Blanšírováním zachováme jeho chuť i barvu. K takto upraveným stonkům můžeme podávat lahodnou tuňákovou omáčku z jogurtu, smetany, kterou dochutí kapary, citronová šťáva a pažitka.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřest s tuňákovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6BW
Moje poznámka
Chřest s tuňákovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6BW
Nejnovější recepty
Kávové řezy s lískooříškovým krémem se šlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Smetanová fazolková polévka s bramborami
Přidáno před 17 hodinami
Hruškový koláč
Přidáno před 23 hodinami
Roláda z panenky se šunkou, sýrem a špenátem
Přidáno 20. 9. 2025 11:15:00
Smaženice
Přidáno 19. 9. 2025 20:29:00
Květákový řízek
Přidáno 19. 9. 2025 13:40:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kakaová buchta
Olivia1991 před 32 minutami
Hovězí guláš na víně
Sahula před 2 hodinami
Pečený guláš z hovězích líček
Sahula před 2 hodinami
Krkovička po znojemsku
Sahula před 2 hodinami
Roštěnky na švédský způsob
Sahula před 2 hodinami
Roštěnky na způsob Esterházy
Sahula před 2 hodinami
Králík na myslivecký způsob
Sahula před 2 hodinami
Kuře na paprice se smetanou a těstovinami
kamilkamil před 2 hodinami
Restovaná zelenina
Vendeliin před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
renias před 3 hodinami
Suroviny:
chřest zelený,
sůl,
pepř mletý,
sýr halloumi,
tuňák,
jogurt bílý,
pažitka,
kapary,
smetana zakysaná,
šťáva citronová
Komentáře (1)