Nepečený Lotus Cheesecake s jahodami
Máme pro vás inspiraci na chutný nepečený dort, který budete mít během půl hodiny hotový. Ze šlehačky a mascarpone vznikne lahodný krém s vůní vanilky, který spolu s Lotuskami vykouzlí chuť medovníku.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 184 kJ / 3 629 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,07 g |
Tuky | 374,87 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 859 mg |
Sodík | 567 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 31,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smetanu s vanilkovým cukrem vyšleháme do pevné šlehačky, přidáme mascarpone a vymícháme do hladkého krému.
Krok 2: Krém můžeme podle chuti dosladit, ale Lotus sušenky jsou dost sladké.
Krok 3: Dortovou formu lehce vymažeme kouskem másla a začneme vrstvit. Na dno formy vyskládáme vrstvu sušenek, potřeme je vrstvou krému, na ni pokládáme kousky ovoce.
Krok 4: Takto vrstvíme až do spotřebování všech surovin. Poslední vrstvou by měl být krém a navrch rozdrcené Lotus sušenky.
Krok 5: Hotový dort bychom měli nechat alespoň přes noc v lednici uležet.
Zveřejněno 2. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nepečený Lotus Cheesecake s jahodami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMwX
Moje poznámka
Nepečený Lotus Cheesecake s jahodami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMwX
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 43 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Suroviny:
sušenky karamelové,
smetana ke šlehání,
mascarpone,
cukr vanilkový,
cukr,
máslo,
jahody
Komentáře (4)