Bratislavský guláš podle ČSN
Lahodný guláš je gastroklasikou nejen naší kuchyně. Z libového hovězího masa tentokrát podle československých norem připravíme skvělý bratislavský guláš. Maso je doplněno kořenovou zeleninou a kořeněnou omáčkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bratislavský guláš podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ6Yj
Moje poznámka
Bratislavský guláš podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ6Yj
Nejnovější recepty
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 11 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 12 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 13 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 14 hodinami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí guláš
akalina1 před 35 minutami
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 8 hodinami
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 8 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 10 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 10 hodinami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 11 hodinami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 11 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 11 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 13 hodinami
Suroviny:
přední hovězí,
margarín,
zelenina kořenová,
cibule,
sůl,
koření divoké,
tymián,
citron,
hořčice,
voda,
mléko,
mouka hladká,
cukr
Komentáře (4)