Jahodové carpaccio
Pokud plánujete letní slavnostní večeři, překvapte své hosty netradičním předkrmem, carpacciem z čerstvých jahod a mozzarelly. V kombinaci s aromatickou mátou vzniká osvěžující a neotřelá chuť, která příjemně překvapí.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6wkR
Moje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6wkR
Nejnovější recepty
Krémová tarhoňa s tuňákem a cottage sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové cheesecake řezy
Přidáno před 11 hodinami
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno 9. 6. 2025 17:01
Karamelová kaše s jahodami
Přidáno 9. 6. 2025 14:03
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno 9. 6. 2025 12:21
Grilované vepřové steaky s česnekovými výhonky
Přidáno 9. 6. 2025 12:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
Obcasna_kucharka před 1 hodinou
Rychlé tvarohové knedlíky
Edibara před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Michaelka93 před 6 hodinami
Tvarohové koblížky (rychlé a chutné)
Kacenecka před 7 hodinami
Holandské řízky
Ala17 před 7 hodinami
Čína od Ajveny
Buba48 před 10 hodinami
Babiččiny kedlubny na smetaně
nespokojenost před 11 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Edibara před 19 hodinami
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Danna před 21 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Vladka321 před 23 hodinami
Suroviny:
jahody čerstvé,
sýr mozzarella,
olej citronový,
ocet balsamiko,
sůl,
máta čerstvá,
pepř růžový
Komentáře (2)