Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Játra patří mezi velmi výživné části vnitřností. Jejich příprava je snadná. Kousky jater stačí orestovat s kořením, bílým vínem a poté nechat podusit, navíc ještě s kouskem uzeného bůčku. Takto připravené játra podáváme ideálně s rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDgx
Moje poznámka
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDgx
Nejnovější recepty
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 1 hodinou
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 7 hodinami
Proteinový marshmallow dezert
Přidáno před 7 hodinami
Frikadelky s houbami
Přidáno před 15 hodinami
Houbičky ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 16 hodinami
Kousky vepřové krkovice na houbách a zelenině
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se smaženými vejci a koprem
ZboSy před 2 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
ZboSy před 2 hodinami
Zavařené papriky
ZboSy před 3 hodinami
Šlehačkový závin
Noumik před 12 hodinami
Kuřecí kousky v rajčatovo - smetanové omáčce
Jan Nemec před 12 hodinami
Krkovička s jablky a cibulí
Jan Nemec před 12 hodinami
Bramborák s masovou směsí
MajaFero před 12 hodinami
Malinový zákusok
tejaja před 12 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
David1230X před 12 hodinami
Strouhaný kakaový koláč s tvarohem
luckos před 12 hodinami
Suroviny:
játra kachní,
omáčka worcesterová,
olej,
cibule,
pepř čtyř barev,
sůl,
víno bílé,
bůček uzený,
kmín mletý
Komentáře (2)