Baskické plátky
Šťavnaté a měkké dušené plátky vepřového masa jsou oblíbeným jídlem naší kuchyně. Podáváme je se šťávou ochucenou rajčatovým protlakem a kapiemi. Jako přílohu můžeme například zvolit rýži.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Baskické plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkMVk
Moje poznámka
Baskické plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkMVk
Nejnovější recepty
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 8 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 8 hodinami
Proteinový marshmallow dezert
Přidáno před 8 hodinami
Proteinový halloweenský dezert
Přidáno před 8 hodinami
Proteinové bity bez cukru
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Lucie1001 před 23 minutami
Jihočeská kulajda
bonkova před 30 minutami
Čalamáda moc dobrá
HusoKachna před 31 minutami
Putimské vepřové nudličky
bonkova před 32 minutami
Houbová omáčka dle Jitky
bonkova před 44 minutami
Tvarohová pomazánka se smaženými vejci a koprem
ZboSy před 4 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
ZboSy před 4 hodinami
Zavařené papriky
ZboSy před 5 hodinami
Šlehačkový závin
Noumik před 13 hodinami
Kuřecí kousky v rajčatovo - smetanové omáčce
Jan Nemec před 13 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
česnek,
kapie,
protlak rajčatový,
cukr,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
olej,
máslo,
rozmarýn,
petrželka
Komentáře (4)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0