Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Baskické fazole

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 7. 2009 14:52

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 383 kJ / 2 242 kcal
Bílkoviny111,09 g
Tuky93,60 g
Vláknina64,84 g
Cholesterol 155 mg
Sodík 3,22 g
Sůl7,85 g
Sacharidy208,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

25. 5. 2013 17:10

spagetka: Ďakujem za fotku, podarilo sa :-D:yes:

spagetka spagetka

25. 5. 2013 17:07

Foto jsem přidala, rodinka nacpaná :-p:-p:yes::yes:

spagetka spagetka

25. 5. 2013 14:24

Už je to uděláno, už je to hotovo:-D:-K. Že celý léta dělám po Baskicku, mě nenapadlo:-D:-D, ale kadopádně tato úprava nám chutná nejvíc. Já při vaření fazolí přidávám do vajíčka celé nové koření, koriandr, rozmarýn, tymián a kmín, do fazolí pak bobkový list. Jinak stejně, jo nezahušťuju moukou, ale to spíš kvůli mému diabetikovi :-p:-p:yes::yes:
Přidávám foto, klobáska a pareček byl šunkový od soukromníka, prostě, mňamka :yes::yes::yes:

tejaja tejaja

26. 9. 2010 07:07

Evička ďakujem aj za fotku, aj som rada, že chutilo ;-)

eva hubova eva hubova

25. 9. 2010 22:21

Terezko,bylo to mňam:-pjen párky došly,tak jsem dala šunkový salám:-p:yes:+8a přidala foto:-))

BILKOVAI BILKOVAI

27. 10. 2009 12:41

Tak tohle má rád můj manžel i já. Je to dobrota.My k tomu někdy podáváme těstoviny. Divím se, že tento recept ještě nemá bodík. Tak já budu první a doufám, že to bude pro mnohé inspirace na dobrý oběd :yes:

tejaja tejaja

30. 7. 2009 13:50

Tonda-učeň od Papriky;-) ale predsa nemôžeš byť donekonečna učeň. Už by si mal pomaly postúpiť na tovariša, takže var a snaž sa :yes::-D:-D:-D Paprička sa po návrate poteší. :-D:-D:-D

Paprika Paprika

28. 7. 2009 19:44

Nechci se tejaji dotknout,ale vloni jsem je dostal k obědu na montáži zastřešení nad venkovní bazén ve francouzkém přímořském městečku Andernos pod Bordeaux ale ingredience byli pouze tyto - zelené fazolové lusky,oloupaná rajčata,cibule,slanina,česnek,pepř a sůl. Jak jsem se od mesieur Hoze dozvěděl,pravý původ má toto jídlo v Portugalsku odkud jej portugalští dělníci přinesli do Francie.Jídlo muselo být vždy za chvilku hotové,neboť si jej portugalci vařili přímo na pracovištích.Pokud se mé kuchařské umění zdokonalý natolik,že si na ně troufnu,rád se o ně pokusím.Když ne,tak si budete muset počkat na Papriku.Ta je zvládne.:-8:-))
Tonda - učeň od Papriky

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fazole po hustu fazole fazole recept fazole na husto fazole recepty fazolky po baskicku baskitske fazole kucharske recepty baskické fazolky baskytske fazole zelené fazole recepty z fazolí recept na fazole fazole po hustu a - slanina baskidské fazole fazole k obědu baskické fazolové lusky recept fazole omáčka ze zelených fazolí recepty fazole

Suroviny: fazole bílé, směs zeleninová mražená, párky, slanina uzená, cibule, mouka hladká, olej, kečup sladký, paprika sušená sladká, česnek, sůl

TopRecepty.cz

Baskické fazole

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L87j