Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou

V horkých letních dnech jistě oceníte recept na rychlé kung pao s kuřecím masem a zeleninou. Tajemství chuti tkví v chuťově vyladěné omáčce a zelenince, která je orestovaná tak akorát, aby v každém soustu lehce křupla. S kopečkem rýže chutná zkrátka báječně.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Eevous Eevous

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky, česnek také na plátky, cibuli na půlměsíčky, mrkev a kapii na proužky a jarní cibulku na šikmé kousky. Krok 2: V misce připravíme omáčku ze sójové omáčky, srirachy, trochy vody, cukru a škrobu. Krok 3: Na pánvi rozehřejeme olej, zprudka orestujeme maso, po zatáhnutí přihodíme zeleninu, párkrát ji prohodíme a nakonec přilijeme omáčku. Krok 4: Necháme krátce probublat, aby omáčka zhoustla, a můžeme podávat, třeba s kopečkem rýže.

TIP: Asijský okurkový salát

Zveřejněno 15. 6. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNrll

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNrll

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
prsa kuřecí, cibulka jarní, kapie červená, mrkev, cibule, česnek, omáčka sojová, sriracha, voda, cukr, škrob bramborový, olej olivový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu