Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Chléb ze špaldové mouky připravíte snadno pomocí sušeného droždí. Není třeba dlouhého hnětení, stačí propojit suroviny a nechat vykynout. S přídavkem sušené smažené cibulky bude čerstvě upečený bochník doslova neodolatelný!
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDn4A
Moje poznámka
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDn4A
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 21 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 22 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 24 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Suroviny:
mouka špaldová hladká,
droždí sušené,
sůl,
kmín celý,
pepř mletý,
voda,
tymián sušený,
sušená bazalka,
cibule sušená smažená
Komentáře (6)