Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přezrálé meruňky se skvěle hodí na pečení koláčů. Zkuste pro jednou klasickou bublaninu zaměnit za její obrácenou variantu. Převalovaná buchta s meruňkami je šťavnatá, plná másla a voňavá po vanilce. Nejlepší je ještě teplá, třeba s kopečkem vanilkové zmrzliny, ale výtečná je i na druhý den.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6zyv
Moje poznámka
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6zyv
Nejnovější recepty
Výpečky se špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Kotlety s česnekovo-nivovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Svatomartinská stehna
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Přidáno před 14 hodinami
Asijská zeleninová směs pěti vůní
Přidáno před 15 hodinami
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché Margot řezy
Misad před 1 hodinou
Kebaby z mletého masa na grilu
magdalenka před 9 hodinami
Květákový dhal
JanaMar před 9 hodinami
Pikantní utopence
magdalenka před 9 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
magdalenka před 9 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
magdalenka před 9 hodinami
Utopenci
magdalenka před 9 hodinami
Pita - chléb blízkého východu - pečený doma
magdalenka před 9 hodinami
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
magdalenka před 9 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Ellisska před 10 hodinami
Suroviny:
cukr krupice,
voda,
máslo,
meruňky,
mouka hladká,
kypřící prášek do pečiva,
vejce,
cukr krupice,
extrakt vanilkový,
máslo
Komentáře (2)