Roláda z vepřové panenky s vaječnou omeletou
Vepřová panenka je jemné libové maso, které potřebuje jen krátkou tepelnou úpravu, jinak u něj hrozí riziko vysušení. Pokud jí ale dopřejete dostatečnou péči, je skvělá. To platí i v případě této rolády plněné vaječnou omeletou a šunkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda z vepřové panenky s vaječnou omeletou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o28ZL
Moje poznámka
Roláda z vepřové panenky s vaječnou omeletou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o28ZL
Nejnovější recepty
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 7 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 2 minutami
Králík pečený s bůčkem
radekfiala před 12 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
7ivana před 31 minutami
Míša řezy od maminky
Kratule před 52 minutami
Vepřové pečené na cibuli
boxerka69 před 1 hodinou
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 1 hodinou
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
janik62 před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Wacor před 2 hodinami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 2 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
sádlo,
vejce,
máslo,
sýr eidam,
petrželka,
šunka schwarzwaldská,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)