Roláda z vepřové panenky s vaječnou omeletou
Vepřová panenka je jemné libové maso, které potřebuje jen krátkou tepelnou úpravu, jinak u něj hrozí riziko vysušení. Pokud jí ale dopřejete dostatečnou péči, je skvělá. To platí i v případě této rolády plněné vaječnou omeletou a šunkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda z vepřové panenky s vaječnou omeletou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o28ZL
Moje poznámka
Roláda z vepřové panenky s vaječnou omeletou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o28ZL
Nejnovější recepty
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 59 minutami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 13 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 13 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 2 hodinami
Fazolkový salát
Vlasta159 před 7 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 15 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 15 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 17 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 18 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 19 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 19 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 20 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 20 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
sádlo,
vejce,
máslo,
sýr eidam,
petrželka,
šunka schwarzwaldská,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)