Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Fenykl není v našich kuchyních příliš často využívanou zeleninou. Pokud mu ale dáte šanci, určitě nebudete litovat. Jeho chuť je osvěžující s lehkým aromatem po anýzu. Restováním se jeho chuť zjemní a zesládne. S cuketou a rajčátky chutná úžasně.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o287B
Moje poznámka
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o287B
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 1 hodinou
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 1 hodinou
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 1 hodinou
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 2 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 2 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 2 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 3 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 3 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 3 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Suroviny:
fenykl,
cuketa,
cibule,
rajče cherry,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
pasta rajčatová,
cukr krupice,
voda
Komentáře (2)