Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Fenykl není v našich kuchyních příliš často využívanou zeleninou. Pokud mu ale dáte šanci, určitě nebudete litovat. Jeho chuť je osvěžující s lehkým aromatem po anýzu. Restováním se jeho chuť zjemní a zesládne. S cuketou a rajčátky chutná úžasně.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o287B
Moje poznámka
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o287B
Nejnovější recepty
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 1 hodinou
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 2 hodinami
Ořechové vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční utopenci
Přidáno před 5 hodinami
Anýzové sušenky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky, které jsou hned měkké
Scarlet2 před 20 minutami
Klasický ruský boršč
Ketynna před 1 hodinou
Bramborové dukátky
trdlo před 1 hodinou
Houbovka od babičky
magdalenka před 1 hodinou
Hubník
magdalenka před 1 hodinou
Mleté maso na zelí
zenikar před 1 hodinou
Zapražená kmínka s bramborem a klobásou
Ajkad před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
MoniTom před 2 hodinami
Křehký jablečný závin
[email protected] před 2 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
RomanaMonika před 2 hodinami
Suroviny:
fenykl,
cuketa,
cibule,
rajče cherry,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
pasta rajčatová,
cukr krupice,
voda
Komentáře (2)