Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Měkké plátky uzeného masa doplňuje jemná omáčka z brynzy a mléka. Restované zelené fazolky s červenou cibulí dodávají pokrmu svěžest a lehkou křupavost. Podáváme s opečenými bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYBDX
Moje poznámka
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYBDX
Nejnovější recepty
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 5 hodinami
Plněné cuketové květy se špagetami carbonara
Přidáno před 5 hodinami
Falešná dršťková polévka z růžovek
Přidáno před 5 hodinami
Polévka s cuketovými květy
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohový dezert
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
bettyter před 10 minutami
Comtessa de noir - luxusní bábovka
Pavlusa1 před 2 hodinami
Mrkvové sušenky
Zuzana.V. před 4 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Tynaja před 5 hodinami
Báječný jablečný koláč
Noumik před 6 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
MartinaDvorakova před 6 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
vladfi před 6 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Klarinet před 7 hodinami
Makovník se švestkami a drobenkou
dexulka před 7 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Olivia1991 před 7 hodinami
Suroviny:
maso uzené,
fazolky zelené,
cibule červená,
olej,
máslo,
mouka hladká,
brynza,
cibule,
mléko,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)