Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Měkké plátky uzeného masa doplňuje jemná omáčka z brynzy a mléka. Restované zelené fazolky s červenou cibulí dodávají pokrmu svěžest a lehkou křupavost. Podáváme s opečenými bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYBDX
Moje poznámka
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYBDX
Nejnovější recepty
Krém ze strouhané zeleniny
Přidáno před 1 hodinou
Salát Beluga
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s mletým vepřovým masem
Přidáno před 13 hodinami
Čočka na česneku
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová roláda plněná houbami a slaninou, celerové pyré
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové knedlíky plněné škvarky a houbami
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině
trdlo před 7 minutami
Jablkový moučník
Kerstein před 36 minutami
Pikantní vepřové kostky na česneku
Leni1970 před 47 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
m.kulda před 54 minutami
Francouzské řízečky
Ongbac3 před 1 hodinou
Vydatná fazolková polévka
Sarka771 před 1 hodinou
Masové kuličky pečené v kysaném zelí
Sahula před 1 hodinou
Výborné lokše
KetyHu před 1 hodinou
Vepřová panenka na houbách
Sahula před 1 hodinou
Bleskové jablkové koblížky s mrkví
Jan Nemec před 1 hodinou
Suroviny:
maso uzené,
fazolky zelené,
cibule červená,
olej,
máslo,
mouka hladká,
brynza,
cibule,
mléko,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)