Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slovenské vajíčko v misce

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 557 kJ /
372 kcal
Bílkoviny23,98 g
Tuky28,78 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 499 mg
Sodík 625 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy4,21 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bryndzu dobre rozmiešame s jogurtom alebo mliekom, horčicou, korením a žĺtkom. Krok 2: Do malej vymastenej mištičky dáme polovicu zmesi a na ňu rozklepneme celé vajíčko.
Zakryjeme druhou polovicou zmesi a posypeme jemne strúhaným syrom. Krok 3: Pečieme v rúre na 170°C dozlata. Krok 4: Podávame ineď po vytiahnutí z rúry so zeleninou a pečivom.

Zveřejněno 1. 10. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slovenské vajíčko v misce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NZvL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slovenské vajíčko v misce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NZvL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Vypadá to super rychle a jednoduše! Je to asi ideální snídaně, když nemáte čas. Lze k tomu přidat nějaké další ingredience, například slaninu nebo zelenou cibuli, nebo by to zkazilo autentickou chuť? Mimochodem, gokong-casino-cz.com/ tady jsem také našel skvělou práci.

Suroviny:
brynza, vejce, žloutek, jogurt, hořčice, pepř bílý, sýr strouhaný

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu