Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou

Gnocchi v jemné krémové omáčce s voňavými houbami a parmazánem nadchnou všechny příznivce italské kuchyně a houbaření. Pokud sáhnete po hotových gnocchi, máte uvařeno bez složitostí a s chutí, která působí jako z rukou šéfkuchaře.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

martianekk

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Čerstvé houby očistíme, nakrájíme na větší kousky a osmažíme na rozehřátém sádle s kmínem a solí. Krok 2: Osmažené houby zalijeme vývarem a dusíme asi 15 minut. Krok 3: Poté přidáme tymián a smetanu, krátce provaříme. Nakonec vmícháme nastrouhaný parmazán. Krok 4: Gnocchi uvaříme podle návodu, scedíme a necháme okapat. Krok 5: Uvařené gnocchi promícháme s připravenou omáčkou. Krok 6: Při servírování zdobíme sekanou petrželkou.

TIP: Houby v kuchyni

Zveřejněno 10. 10. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpQMy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpQMy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
gnocchi, houby čerstvé, smetana na vaření, vývar masový, parmazán, tymián, kmín drcený, sůl, sádlo, petrželka zelená

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu