Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Gnocchi v jemné krémové omáčce s voňavými houbami a parmazánem nadchnou všechny příznivce italské kuchyně a houbaření. Pokud sáhnete po hotových gnocchi, máte uvařeno bez složitostí a s chutí, která působí jako z rukou šéfkuchaře.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpQMy
Moje poznámka
Gnocchi s čerstvými houbami a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpQMy
Nejnovější recepty
Fazolová pomazánka
Přidáno před 47 minutami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 2 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Smaženice z lišek
Přidáno před 8 hodinami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vídeňské knedlíky
Nebe1276 před 12 minutami
Rajčatový salátek
Kajkajak před 14 minutami
Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou
MarcelaPa před 16 minutami
Segedínský guláš
Nelijetka68 před 19 minutami
Krupicová kaše
kodrla před 23 minutami
Krůtí karbanátky se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty
wimra před 34 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
wimra před 38 minutami
Klasické palačinky
KladiKIK před 50 minutami
Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou
wimra před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Ivankysss před 1 hodinou
Suroviny:
gnocchi,
houby čerstvé,
smetana na vaření,
vývar masový,
parmazán,
tymián,
kmín drcený,
sůl,
sádlo,
petrželka zelená
Komentáře (1)