Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Tagliatelle se díky svému plochému tvaru výborně pojí s krémovými omáčkami. V tomto receptu se promíchají s voňavou směsí lesních hub, pancetty, česneku a smetany. I když jsou nenáročné na přípravu, jejich chuť působí velmi slavnostně.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADWR3
Moje poznámka
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADWR3
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 9 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 9 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 9 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 8 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 8 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 8 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 8 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 8 hodinami
Jablkový perník
collins před 10 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 12 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 13 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 15 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 15 hodinami
Suroviny:
tagliatelle,
houby čerstvé,
pancetta,
smetana na vaření,
máslo,
česnek,
tymián,
sůl
Komentáře (3)