Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 488 kJ / 595 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,37 g |
| Tuky | 15,93 g |
| Vláknina | 15,47 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 79,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájenou najemno orestujeme na sádle dozlatova. Přidáme lžíci cukru a po rozpuštění přidáme zelí nakrouhané na nudličky a nahrubo nastrouhané jablko.
Krok 2: Podlijeme vínem, doplníme vodou tak do poloviny zelí a přidáme koření. Vaříme bez poklice do poloměkka.
Krok 3: Přidáme najemno nastrouhanou bramboru a vodu podle potřeby, zelí nesmí plavat. Dovaříme doměkka, vmícháme povidla a dochutíme podle chuti cukrem nebo octem.
Zveřejněno 30. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené červené zelí s povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w1oG
Moje poznámka
Dušené červené zelí s povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w1oG
Nejnovější recepty
Jablečné krémové řezy
Přidáno před 37 minutami
Krém ze strouhané zeleniny
Přidáno před 2 hodinami
Pórková krémová polévka bez mouky
Přidáno před 3 hodinami
Dvoubarevné řezy s krémem a ovocem v želatině
Přidáno před 4 hodinami
Salát Beluga
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny s mletým vepřovým masem
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou
Sahula před 18 minutami
Špaldovo-celozrnný knedlík
Sassa před 32 minutami
Řecké kuře
Trol60 před 36 minutami
Rychloutopenci z gothaje
kamilsenk před 47 minutami
Dalmatské čufty
Jessie před 1 hodinou
Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině
trdlo před 1 hodinou
Jablkový moučník
Kerstein před 1 hodinou
Pikantní vepřové kostky na česneku
Leni1970 před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
m.kulda před 2 hodinami
Suroviny:
zelí hlávkové,
jablko,
brambory,
cibule,
víno,
sádlo,
cukr,
povidla švestková,
koření hřebíček,
skořice celá,
sůl,
cukr,
ocet
Komentáře (1)